Upozorenje Domus Sesvete koristi kolačiće kako bi Vam omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Kao marketplace platforma neke od informacija su dostupne i našim prodavateljima koji su registrirani u našem sustavu. Ukoliko želite dalje nastaviti koristiti naš sustav molimo vas da to potvrdite ovdje.

PRIHVAĆAM SVE KOLAČIĆE POLITIKA KOLAČIĆA

Rubi 04910 Drygres 20 dijam. kruna za suho rezanje

- 15%
Asortiman DRYGRES dijamantnih svrdla preporuča se za bušenje svih vrsta keramičkih pločica, posebno porculanskog kamena, te drugih premaznih materijala kao što su mramor i granit.

U asortimanu DRYGRES svrdla, RUBI je koristio tehnologiju vakuumskog zavarivanja VACUUM BRAZED, koja povećava otpornost na temperaturu i trenje, kako bi fiksirao čestice dijamanata na područje rezanja.


DRYGRES svrdla, promjera Ø 6 do 12 mm., savršena su za postavljanje kupaonskog pribora ili bilo koje vrste ukrasnog pribora na keramičke površine. Ostali promjeri asortimana DRYGRES dijamantnih svrdla, od Ø 20 do 75 mm., dizajnirani su, uglavnom razmišljajući, tako da postavljač keramičkih pločica može postići najbolje rezultate pri izradi potrebnih perforacija za udarce vode, odvoda, svjetlosne točke itd.

DRYGRES dijamantne bušilice za suho rezanje i mogu se koristiti, zahvaljujući spoju s navojem M14, direktno s brusilicom ili električnom bušilicom bez čekića, pomoću adaptera za bušilicu (ref 05976).

Prosječni vijek trajanja DRYGRES svrdla varira ovisno o promjeru. Kod Ø 6 do 12 mm prosječni vijek trajanja je 25 rupa, a kod DRYGRES Ø 20 do 75 mm prosječni vijek trajanja je 60 rupa.

Prosječni vijek trajanja svrdla UVIJEK ovisi o vrsti materijala, njegovoj debljini te pravilnom hlađenju i uporabi.

Dubina bušenja DRYGRES svrdla je 36 mm.

U promjerima Ø 6, 8, 10 i 12 mm, DRYGRES sadrži vosak. Ovaj se vosak topi tijekom upotrebe svrdla i olakšava hlađenje i evakuaciju ostataka bušenja (Ako se vosak iscrpi, bušilica može nastaviti raditi.) Samo potpuni gubitak dijamanta označava kraj životnog vijeka svrdla).

DRYGRES svrdla (promjera Ø 20 do 75 mm) imaju bočni otvor koji poboljšava hlađenje svrdla i olakšava eliminaciju krutog otpada nakon svakog bušenja. Prije izrade nove perforacije, moramo se uvjeriti da je bit čist i bez ikakvih prepreka.

Maksimalna brzina upotrebe za DRYGRES dijamantne bušilice je između 14000 o/min.

Za bolju završnu obradu i dulji vijek trajanja svrdla, važno je poštivati ​​odgovarajuću brzinu okretanja i izvesti lagani orbitalni pokret tijekom bušenja.


Značajke:
 • Za bušenje u suhim zidovima, kamenim i porculanskim pločicama.
 • Maksimalna radna brzina 14.000 o/min.
 • Završna obrada navoja M14.
 • Može se koristiti s brusilicom (direktan priključak) ili električnom bušilicom (adapter ref. 05976).
 • Isporučuje se u blisteru.
Proizvođač:
Rubi
11425
2734
2324
Uštedjeli ste: €4.10
Na zalihi    
10 dana
+
Direktan kontakt
Dostava
Opcije plaćanja
Zašto kupiti kod nas
 • — 12 mjesečno jamstvo
 • — Notfikacije po isporuci
 • — Povrati i zamjene
 • — Razne opcije plaćanja
 • — Najbolje cijene
Moglo bi vas također zanimati
 • Najprodavaniji
 • Najpopularniji
Brza i kvalitetna dostava

Dostavljamo u cijeloj Hrvatskoj

Jamstvo kvalitete i servisna podrška

Nudimo samo one proizvode za koje smo i sami uvjereni u kvalitetu

Povrat novaca u slučaju greške

Imate 30 dana da isprobate naše proizvode