Upozorenje Domus Sesvete koristi kolačiće kako bi Vam omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Kao marketplace platforma neke od informacija su dostupne i našim prodavateljima koji su registrirani u našem sustavu. Ukoliko želite dalje nastaviti koristiti naš sustav molimo vas da to potvrdite ovdje.

PRIHVAĆAM SVE KOLAČIĆE POLITIKA KOLAČIĆA

Partner program

Podrška za sve tipove majstora unutar Domus Sesvete prodajnog sustava

Domus Sesvete je osigurao unutar svog online poslovanja podršku za sve tipove majstora, a ponajprije za izvođače keramičarskih radova i izvođača ugradnje sanitarija i opremanja kupaona i kuhinja. Ovaj sustav osmislili smo ne samo kako bi vam osigurali povoljne cijene i brzu i jednostavnu nabavku alata i materijala za vaše projekte, već kako bi vas istovremeno savjetovali, educirali i na vrijeme izvještavali o svim novitetima na tržištu, tehnologijama i procesima kojima možete svoju izvedbu učiniti efikasnijom i povoljnijom, te naravno kvalitetnijom.
Domus Sesvete nije samo trgovina, mi smo centar koji se svakodnevno razvija i educira kako bi napredak u svjetskoj proizvodnji prenijeli svojim partnerima i time omogućili da vas kvalitetno savjetujemo u odabiru materijala, alata i tehnologija.