Upozorenje Domus Sesvete koristi kolačiće kako bi Vam omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Kao marketplace platforma neke od informacija su dostupne i našim prodavateljima koji su registrirani u našem sustavu. Ukoliko želite dalje nastaviti koristiti naš sustav molimo vas da to potvrdite ovdje.

PRIHVAĆAM SVE KOLAČIĆE POLITIKA KOLAČIĆA

Kako napraviti narudžbu

na Domus Sesvete online sustavu

Narudžba na Domus Sesvete može se napraviti vrlo jednostavno, no pritom treba imati na umu sve opcije koje vam stoje na raspolaganju pri kupovini.

Pretraživanje proizvoda

Domus Sesvete LIVE tražilica

Pretraživanje proizvoda najbolje je putem naše napredne LIVE tražilice. Naime na samoj traci u zaglavlju naše stranice pronaći ćete polje u koje možete upisati željeni pojam, poput naziva proizvoda i sl. te ćete odmah dobiti željene rezultate.

Klikom na proizvod time ćete doći direktno do proizvoda.

Pretraživanje po kategorijama

Domus Sesvete ima potpuno razrađen asortiman posložen po smislenim kategorijama. Na sivoj traci u zaglavlju nalazi se izbornik s popularnim simbolom (hamburger) koji se na klik proširuje u padajući izbornik i nudi sve naše glavne kategorije. Uz svaku kategoriju ako ima podkategorije s desne strane nalazi se strelica s oznakom prema dolje i time naznačuje da možete proširiti izbornik. 

Kupovina kao gost

Narudžbu možete završiti kao gost i dovoljno je da na stranici naplate upišete samo svoje podatke u obvezna polja. Domus Sesvete kako bi mogao ispuniti vašu narudžbu i dostavu mora znati vaše ime, prezime, adresu dostave, adresu naplate, kontakt telefon i adresu e-pošte.

Kupovina kao registrirani korisnik

Ako ste napravili svoj korisnički račun na Domus Sesvete možete se samo prijaviti na stranici naplate i vaši podaci će se povući iz našeg sustava. Svakako predlažemo ovu opciju jer kao korisnik imate cijeli niz prednosti. Naime, sve narudžbe su tako pohranjene pod vašim računom pa možete jednostavno pratiti svoje kupovine, naručivati, biti obaviješteni o svim promjenama, ali najveća prednost je što ne morate unositi sve podatke uvijek iznova kod narudžbe.

Domus sesvete je maksimalno prilagođen s GDPR zakonom o privatnosti podataka, pa svaki korisnik može zatražiti uvid u podatke koje spremamo, kao i zatražiti anonimizaciju svojih podataka. Više o tome možete pogledati ovdje.

Kupovina kao partner iz partner programa

Kako bi kupovali kao partner iz partner programa najprije se trebate prijaviti kao partner. Registracija partnerskog računa je ista kao i za redovne korisnike, samo gore na samom vrhu forme je potrebno označiti da svoj račun prijavljujete kao Partner.

Nakon toga će naši prodajni predstavnici aktivirati račun i dodijeliti vam plan po kojem možete ostvarivati rabate i popuste za kupovinu.

Jednom kad vam je račun aktiviran, već samom prijavom na sustav, će vam se pokazati vaše netto kupovne cijene po kojima možete onda raditi narudžbe.

Više o partner programu možete pročitati ovdje.