Upozorenje Domus Sesvete koristi kolačiće kako bi Vam omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Kao marketplace platforma neke od informacija su dostupne i našim prodavateljima koji su registrirani u našem sustavu. Ukoliko želite dalje nastaviti koristiti naš sustav molimo vas da to potvrdite ovdje.

PRIHVAĆAM SVE KOLAČIĆE POLITIKA KOLAČIĆA

Domus Sesvete
Polazna točka svakog majstora

Domus Sesvete - Sve što trebate znati o nama

Kako smo počeli

Domus Sesvete je tvrtka osnovana 2010. godine. Tada puni inspiracije i poslovnog elana krenuli smo u obiteljskom formatu u nove poduhvate. Najprije smo bili usmjereni isključivo na servisne usluge održavanja velikih shopping centara. Neki od naših glavnih klijenata bili su Kaufland, Lidl, Ikea, McDonalds. Kasnije smo krenuli lagano i s prodajom alata, opreme za zaštitu na radu, te proširili na građevinski materijal za keramićarske radove, poput ljepila za keramiku, hidroizolaciju i sl. Dodatno proširenje je krenulo kada smo odlučili u našu ponudu uvrstiti keramićke pločice, općenito keramiku, što je kasnije i utjecalo na našu odluku da krenemo i sa sanitarnim programom.

Svakako kako nam se posao proširivao, odlučili smo se odmaknuti od održavanaj centara, što nam je omogućilo dodatni fokus na prodaju alata i građevinskog materijala.

Naš rast je od onda kontinurian i vrlo fokusiran, i možem otvoreno reći da smo danas nezaobilazna točka svakog majstora.

Danas smo nazaobilazna točka svakog majstora

Domus Sesvete, na naš ponos, narastao je u jednu stabilnu obiteljsku tvrtku koja je prepoznata kao kvartovksa trgovina, ali i šire kao kvalitetna stanica za sve tipove majstora.

Naravno da smo mi i dalje prepoznatljivi kao podrška za kategorije keramike i sanitarija, međutim investicijom u online poslovanje i proširenjem našeg asortimana na druge brendove, sve više nam pristupa majestora iz drugih kategorije.

Naša podrška u prodaji dovela nas je do toga da izgradimo veliku bazu majstora koji s nama imaju kvalitetan odnos jer ponajprije cijena naš trud u tome da postanemo njihov najbolji savjetnik i edukator, kako odabrati najbolju moguću opciju za njihove izazove na gradilištima. Naša upornost da pružimo izvrsnu kvalitetu i pritom zadržimo tržišno konkurentne cijene upravo je ta karta povjerenja i uzajamnog poštivanja.

 

Kada radimo jednostavno radimo najbolje što možemo

Tako je tvrtka Domus Sesvete postala glavna adresa za uvozništvo određenih brendova, kao što su Milwaukee, Rubi i sl. Veliki i jaki brendovi polako sve više prepoznaju našu profesionalnost i posvećenot ovom poslu

 

Partner Program

Partner program je naš tržišni iskorak u inovacimama kako približiti prodaju što bolje našim korisnicima. Naime ulaskom na naš online prodajni sustav možete zatražiti pristupe partner programu i ostvariti svoje rabatne cijene vidljive odmah na našoj online platformi. Time ubrzavamo procese svakodnevne nabavke za naše majstore, a i pojednostavljujemo pregled ponude.

Svakako Partner Program ne nudi samo operativne i financijske benefite. Kroz Partner Program radimo edukacije majstora, predstavljamo inovacije i novitete u građivinskoj branši, stoga su naši korisnici time i prisno informirani o svim opcimama Partner Programa

Pogledaj više

 

Zastupstva

Naš profesionalni pristup zapazili su mnogi te nam poklonili svoje povjerenje kako bi distribuirali njihove proizvode. U našoj ponudi pronaći ćete mnoge poznate brendove, ali od nekih smo dobili čak i zastupstva, a samim time i odgovornost da njihove proizvode kvalitetno podržavamo na hrvatskom tržištu.

Jedan od takvih brendova je španjolska tvrtka RUBI, koja već dugi niz godina na svjetskoj razini radi najbolju opremu za keramičare. Naš plan je svakako biti kvalitetna podrška u distribuciji, kao i proširivati distribucijsku mrežu za RUBI proizvode. 

Zastupstva

 

Naš tim

Sustavno ulažemo također i u profesionalne i stručne suradnike koji odgovaraju našim poslovnim modelima i željom za visokim standardom. Svakako mi smo obiteljska tvrtka i kompletna obitelj je maksimalno involvirana u sve procese našeg poslovanja, ali kontinuirano gradimo na proširenju i unaprijeđivanju prodaje.

Naš tim